HTML

Tiszta víz

Friss topikok

Mennyit érnek a világ legdrágább ásványvizei?

2014.12.29. 07:32 :: Fodor Tomi

Csillagászati árakat is találhatunk egy-egy szépen megtervezett üvegen. Ezekben súlyos marketing és szállítási költségek adódnak össze, miközben egy víztisztító készülékkel a csapból is kristálytiszta vizet kapunk.

asvanyviz_luxus.jpg

A Kona Nigari palackjáért azért kell 92.000 Ft-ot fizetni, mert Hawaii közelében hozzák fel a tenger mélyéről, hogy aztán mentesítsék a sótól. A 9000 Ft-os bling h2O üvegét Swarovski kristályok díszítik, dugója pedig úgy pukkan le az üveg nyakáról, mintha pezsgőt tartanál a kezedben. Egy Aqua Armani 0,75 literes olasz ásványvizet 4980 Ft-ért mérnek, majd 3-6 napon belül szállítanak. Ezekkel ellentétben egy pohár tisztított csapvíz pontosan 0 Ft-ba kerül kevesebbe, és azonnal a poharadban van. Nem kell hozzá üveget gyártani, az üveget reklámozni és országokon át szállítani. Vajon melyikkel teszünk jobbat a környezetünknek és magunknak?

Szólj hozzá!

Címkék: luxus víz ásványvíz víztisztító víztisztítás Armani Swarovski víztisztítógép

A bejegyzés trackback címe:

https://tisztabbviz.blog.hu/api/trackback/id/tr906959057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása