HTML

Tiszta víz

Friss topikok

Megdöbbentő eredményt hozott, hogy egy nő napi 4 liter vizet ivott egy hónapon át

2014.12.22. 07:27 :: Fodor Tomi

A napi folyadékbevitel elengedhetetlen a test működéséhez, mégis csak minden ötödik ember iszik elég vizet. Olvass tovább, és ismerj meg egy jó példát!

viz_szepseg.jpg

Sarah Smith két kisgyerek anyja, 42 éves. Bevallottan kevesebbet fogyasztott az ajánlott napi 2-3 liter víznél. Sarah gyakran szenvedett emésztési zavaroktól és fejfájástól. Mindkét problémára a folyadékbevitel növelését ajánlották az orvosok, ezért az angol nő úgy döntött, meg fogja inni a minimum 3 liternyi vizet naponta, és fényképekkel dokumentálja, miként változik az arca.

Sarah alaposan megnézte az első képet és megállapította, hogy karikák vannak a szeme alatt, fakó a bőre és legalább egy tízessel idősebbnek néz ki önmagánál. Úgy döntött beszerez egy víztisztító készüléket, és 3 adagban, reggel, délután, este issza meg a kísérlethez szükséges vizet.

Az első hét végén azt tapasztaltra, hogy a vizelete kitisztult, vagyis sikerült átmosni a veséjét. Az arcán pattanások jelentek meg, ami szintén annak a jele, hogy a szervezetéből távozni kezdtek a méreganyagok. Nemcsak a fejfájása múlt el, de az ízületi merevsége is, ami reggelente oly nehézzé tette a felkelést. A második fejfájásmentes hét végén megkapta élete legkellemesebb bókját, amikor a férje megjegyezte, hogy eltűnt a narancsbőr a hasáról. A harmadik héten Sarah észrevette, hogy eltűntek a szeme körül a karikák és ráncok, a bőre kivirult. Érzékelhetően kevesebbet evett, mivel az agya nem értelmezte éhségjeleknek a szomjúságról küldött jeleket. És mit mondott az átszellemült anyuka a negyedik héten?

„Nem hiszem el a változásokat az arcomon. Egy másik nőt látok a fotón. A bőröm olyan, mint gyerekkoromban!” És valóban, Sarah vékonyabb, fiatalosabb és energikusabb lett úgy, hogy semmit nem változtatott a napi rutinján, csak a bevitt víz mennyiségén. Íme, a hónap elején és végén készült képek:

Ez a nő nem feküdt kés alá és nem költött százezreket kozmetikumokra, csak beszerzett egy víztisztító berendezést, amit még hosszú évekig használni az egész családja. Nem kellett hozzá nagy bátorság, csak egy nagy adag víz, ami szerencsére mindannyiunk rendelkezésére áll. Ha úgy gondolod, hogy Sarah példája követendő, oszd meg a történetét az ismerőseiddel.

Szólj hozzá!

Címkék: egészség érdekesség szépségápolás víz narancsbőr tisztítókúra víztisztító víztisztítás tiszta víz víztisztítógép

A bejegyzés trackback címe:

https://tisztabbviz.blog.hu/api/trackback/id/tr166959039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása