HTML

Tiszta víz

Friss topikok

A víz segít a kalória bevitel kontrolljában

2014.11.28. 07:29 :: Fodor Tomi

Amerikában már számszerűen is a víz a második legnépszerűbb ital. Sajnos az első hely még mindig az üdítőké, de már megmozdult valami, és a túlsúly tekintetében világelső országban is kezdik felismerni a víz jelentőségét.

tisztavíz fogyás.jpg

És bizony a víznek a fogyókúrában is jelentős szerep juthat! Közvetlenül ugyan nem hat a fogyásra, de bármilyen nem természetes italt helyettesítünk vele, már nyert ügyünk van. Az ételek kiválasztásánál is érdemes a magas víztartalmúak felé fordulni, mert ezek növelik a jóllakottság érzetét. Eleve nagyobbat mutatnak a tányéron, sűrűségük miatt több rágást igényelnek, és lassabban szívódnak fel, vagyis később lesz tőlük éhes az ember. A sok vizet tartalmazó ételek közé tartoznak a gyümölcsök, zöldségek, kásák, hüvelyesek, levesek és főzelékek.

Szólj hozzá!

Címkék: tipp fogyókúra víz víztisztító víztisztítás tiszta víz

A bejegyzés trackback címe:

https://tisztabbviz.blog.hu/api/trackback/id/tr146912723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása