HTML

Tiszta víz

Friss topikok

A tisztított víz nemcsak a gyógyszer kísérőjeként, hanem helyette is jó

2014.10.10. 13:25 :: Fodor Tomi

Ahogy gyarapszik az őszi meghűlések száma, érdemes elgondolkozni azon, hogy az Egyesült Államokban az orvosok 25 %-a gyógyszer helyett tisztított vizet javasol megfázás ellen.

kk.jpg

Ennek megvan a magyarázata: az összes vírusos megbetegedést (így a meghűlést is) a szervezet a saját erejéből le tudja küzdeni. Orvosságokat azért szedünk, hogy azok csökkentsék a vírus leküzdése során fellépő kellemetlen hatásokat, mint a láz, a köhögés és a nátha. Ugyanezt a szerepet tölti be a víz – enyhíti a panaszokat. A vízfogyasztás nem szünteti meg a lázat, csupán lehűti testünket (ahhoz, hogy lázunk 1 fokkal csökkenjen, 2 liter hideg folyadékot kell meginnunk). A magas nedvességtartalmú levegő csökkenti a nátha tüneteit, például a köhögési ingert.

A betegség ideje alatt naponta legalább 3,5 liter folyadékot fogyasszunk. Ennek köszönhetően könnyebben üríti ki a szervezet a méreganyagokat. Lázas állapotban a méregtelenítés lelassul. Más jellegű problémáknál is segíthet a víz: sokan azonnal fájdalomcsillapító után nyúlnak, ha fáj a fejük, pedig az esetek jelentős részében elegendő lenne csupán 1-2 pohár hideg vizet inni. Érdemes kipróbálni.

Forrás: http://www.vitalzone.hu/a-viz-jotekony-hatasa-a-testre-es-a-lelekre.html#ixzz3DlRE437g

Szólj hozzá!

Címkék: betegség egészség gyógyszer víz tünet víztisztító víztisztítás fájdalomcsillapítás tiszta víz

A bejegyzés trackback címe:

https://tisztabbviz.blog.hu/api/trackback/id/tr516777597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása