HTML

Tiszta víz

Friss topikok

Víztiszta egészség

2015.06.29. 13:36 :: Szerző01

Ha nincs pénzed az egészségedre, akkor majd lesz a betegségedre – jobb nem megtapasztalni, mit jelent ez a kínai mondás!

Az egészségmegőrzés egyik feltétele a víz, mert az emberi szervezetnek az egészség megőrzéséhez megfelelő mennyiségű és minőségű vízre van szüksége. De vajon palackozott vagy csapvizet igyunk?  

rbrtmrtr.jpg

A sima csapvíz kevésbé képes méregteleníteni a testet, ráadásul a benne lévő szervetlen ásványi anyagok, a hormonok és egyéb káros vegyi szennyeződések lerakódásokat, betegséget okozhatnak. Louis Pasteur, francia mikrobiológus és kémikus mondta, hogy „betegségeink 90%-át megisszuk”. És azóta nem feltétlen biztonságosabb, mint inkább praktikusabb lett a világ. Vegyük csak Budapest példáját, ahol a csapból kifolyó vizet már körülbelül nyolcszor (!) használták fel valamire. Ráadásul azt csupán egy 40-50 méteres kavicsréteg valamint a hozzáadott klór tisztítja, így egyes vélekedések szerint maradhatnak benne káros anyagok, de persze maga a klór sem használ a szervezetnek.

Ugyanakkor a nem természetes ásványvizekkel is vigyázni kell, mert a bennük lévő ásványi anyagok a túlzott bevitel miatt lerakódásokat okozhatnak. Ha kiszámoljuk, mennyi ásványvizet veszünk hetente és az árát felszorozzuk éves szintre, meglepő eredményt kapunk. Ki fog ugyanis derülni, hogy ennyi pénzért már egy jó minőségű víztisztítót is meg tudnánk vásásrolni. Vagyis nem kell kartonszámra cipelni a vizet, de még a családi ezüsttől sem kell megszabadulni ezért a beruházásért.

Ezért kínálnak jó megoldást az ozmózis víztisztítók, amik kiválóan használhatók már 2 bár víznyomáson is. A hagyományos ozmózis víztisztítók 15-20 perc alatt képesek 1 liter tisztított vizet előállítani.

Szólj hozzá!

Címkék: egészség víz ásványvíz csapvíz vízfogyasztás víztisztító pasteur víztisztítás vízszükséglet víztisztítógép

A bejegyzés trackback címe:

https://tisztabbviz.blog.hu/api/trackback/id/tr717582736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása