HTML

Tiszta víz

Friss topikok

Használd a saját palackod!

2014.11.24. 07:07 :: Fodor Tomi

Az átlag magyar fogyasztó éves szinten 105 liter ásványvizet fogyaszt, ezért nem mindegy, hogy miből iszik.

tisztavíz_kulacs_viztisztítás.jpg

Ha másfél literes kiszereléssel számolunk, ez annyit tesz, hogy évente 70 műanyag flakonnal növeli ökológiai lábnyomát az, aki palackozott vizet vásárol. De vajon mit tehet az, aki nem bízik a vezetékes vízben, mégsem akar ennyi nem lebomló anyagot szabadítani a Földre. A környezet és pénztárca kímélő megoldás az lenne, ha egy egyszeri beruházással minél többen szereznének be háztartási víztisztító készüléket, és olyan jól zárható alumínium palackot, amelyet, miután otthon megtöltött, magával vihet bárhova.

A Camelbak Groove kulacs növényi alapú, környezetbarát filterei akár 3 hónapig kitartanak és képesek 180 liter vizet is megszűrni. Az NSF International által garantált, klór-, íz- és szagmentes szűrt vizet állít elő.

camelback.jpg

6995 Ft

overlandbudapest.hu

A Bobble egy kiváló minőségű környezetbarát termék, ugyanis a kulacs alapanyaga is újrahasznosított műanyag, ellentétben a bolti ásványvizes PET palackokkal. A szénalapú filterrel 6 különböző színben kapható, így a 0,55 literes kulacs minden szűrőcserénél megújulhat.

bobble.jpg
3290 Ft
www.brendon.hu

Az Equa kulacsok BPA mentes anyagból készültek, természetesen újrahasznosíthatóak és mosogatógépben moshatóak. Meleg ital tárolására is alkalmasak és nem utolsó sorban esztétikus kivitelezésük is vonzóbb, mint a műanyag társaié.

equa.jpg
2900 Ft
www.zoldbazar.hu 

Vagy szerezz be otthonra egy ozmózis víztisztítót, amellyel korlátlan mennyiségű vizet tisztíthatsz meg. Az áram nélkül működő víztisztító készülékkel bármilyen kulacsot megtölthetsz és garantáltan tisztított vizet iszol.

a4b74190bcca4f8f80ecda075273cb29.jpg

Ár érdeklődésre:
http://www.zepter.hu/MainMenu/Products/HomeCare/Cleansy-Water/Edel-Wasser.aspx

Szólj hozzá!

Címkék: víz víztisztító víztisztítás tiszta víz

A bejegyzés trackback címe:

https://tisztabbviz.blog.hu/api/trackback/id/tr436912671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása